Acai Berry – opinii, comentarii, pret,

[Total: 0    Average: 0/5]

O mulțime de super-au luat avânt și popularitate în zilele noastre. Acest lucru face dificilă de a decide care dintre ele pentru a încerca mai întâi. Ei bine, hai să facem alegerea un pic mai ușor. Ce zici de acai boabe? Acai boabe este unul foarte util un superaliment și de ajutor. Beneficiile Acai Berry sunt numeroase. De asemenea, acest superaliment este ușor de găsit în supermarket-uri locale și magazine de sănătate-alimentare.

Ce este Acai Berry?

Acai (pronunțat ca ah-suspin-ee) boabe este o indigene cu boabe violet profund. Acesta crește în ciorchine pe partea de sus palmieri acai des întâlnite în pădurile tropicale Amazon.

Este ca o formă de struguri. Gustul Acai este descris ca un amestec între fructe de pădure și ciocolată. Este un aliment important discontinue de multe triburi indigene.

De unde a aparut numele venit?

Legenda vorbește despre o fată indian Amazon numit IACA (ee-ah-SAH). Ea a fost fiica unui șef de trib. tribul lor a fost devastată de o foamete bruscă. Nu a fost suficientă hrană pentru toată lumea. Pentru a salva poporul său, șeful decretat că toți nou-născuții trebuie să fie ucis. Acest lucru a fost pentru că nu a fost suficient de alimente pentru a le hrăni.

La scurt timp după aceea, IACA a dat naștere la o fată frumoasă. Din păcate, nici măcar nepoata șefului ar putea scăpa de decretul sumbru.

IACA întristat pierderea fiicei sale frumoase de luni de zile. Ea nu a putut opri din plâns. Într-o noapte, IACA auzit strigătul unui copil. Se grăbi spre sunet. Ea a venit în curând pe un copac înalt de palmier subțire. În partea de sus a arborelui, IACA ar putea vedea grupuri de fructe întuneric. În partea de jos a copacului, a văzut fiica ei așteaptă cu brațele deschise.

IACA a fugit spre viziunea. Ea a ajuns să îmbrățișeze copilul ei, și ea a fost depășită cu atât de multă bucurie. Apoi, ea a murit fericit sub copac.

A doua zi, șeful am căutat pe fiica sa iubita. El a găsit în curând sub copac. Ea a avut un zâmbet pe față. Din modul în care ea a fost poziționată, ea a fost în căutarea până la cer. A urmat-o privirea în sus copac și am văzut fructul purpuriu închis.

Șeful ordonat imediat fructele care urmează să fie recoltate de către poporul său. Ei au descoperit că în curând un suc poate fi extras din boabe care ar satisface foamea întregului trib.

decretul șefului a fost în curând ridicată. Din recunoștință IACA, fructul arborelui de palmier, care a salvat tribul a fost cunoscut sub numele de Açaí (IACA scris înapoi).

Cu hrană din belșug pentru toți, tribul a crescut și a înflorit.

Istoria Acai Berry

Triburile găsite în bazinul Amazonului au fost primii care se bucura de beneficiile acai boabe. Aceste triburi au avut bărbați și femei medicină, și au crezut acai boabe a avut numeroase proprietăți medicinale. Triburile Amazon folosit acest boabe ca aliment de energie. De asemenea, ei au crezut că ar putea stimula sistemul imunitar, lupta impotriva infectiilor, a proteja inima, și de a controla mărirea prostatei. De asemenea, ei au descoperit ca acestea ar putea face vin din boabe.

de la obscuritate la Mainstream

Acai a evoluat de la obscuritate a pădurilor tropicale în orașe din Brazilia. Brazilienii le-a folosit în curând pentru a adăuga la piureuri sănătoase.

Lumea occidentală a fost introdus la beneficiile acai boabe în jurul anilor 1900. Surferi și sport de oameni au susținut că, creșterea nivelului de energie. Oamenii de știință a făcut apoi unele studii. Ei au descoperit că beneficiile Acai Berry au fost într-adevăr, o mulțime.

Acai este perisabil și trebuie să fie consumate în decurs de 24 de ore. Prin urmare, americanii și europenii se bucure de ea în suc sau ceai forma în loc.

Acai Berry Nutriție conținut

Acai este încărcat cu substanțe nutritive. Are fibre dietetice, aminoacizi esențiali, și grăsimi sănătoase (grăsimi mononesaturate și acizi grași omega). În afară de faptul că, de asemenea, conține antioxidanți (polifenoli, antociani, și vitaminele A, CE, și E), vitaminele B1, B2 și B3, electroliții (mangan, magneziu, fosfor, potasiu), urme de minerale (calciu, cupru, fier , zinc) și steroli din plante (campesterol, beta-sitosterol, sigmasterol).

Acai Berry Beneficii

Menține cardiovasculare Sanatate

Studiile arată că aportul regulat de suc de Acai Berry are efecte pozitive asupra nivelului de lipide din sânge și poate proteja inima.

steroli inAcai Berry acționează ca vasodilatatoare. Acestea sunt agenți care relaxeaza vasele de sânge. Aceasta, la rândul său, reduce tensiunea arterială, reduce formarea cheagurilor de sânge (ceea ce poate provoca accidente vasculare cerebrale si atacurile de cord), și îmbunătățește circulația și oxigenarea sângelui.

Cantitatea mare de antioxidanti, de asemenea, adăuga la beneficiile acai boabe. Cum? Ei elimina radicalii liberi care intra in organism. Acesti radicali liberi sunt responsabili pentru boli de inima. In plus, acești antioxidanți pot reduce nivelul colesterolului din sânge prin eliminarea unor LDL colesterol daunatoare off peretii arterelor. Aceasta apoi reduce riscul de accident vascular cerebral, ateroscleroza si atac de cord.

Ajută la pierderea în greutate

Conținutul ridicat de fibre acest boabe poseda reduce apetitul. Se poate opri, de asemenea, senzație de foame legate de supraalimentare și creșterea în greutate. Este prea ajută pentru a curăța colon și de a îmbunătăți digestia lent.

Acai poate stimuleaza pierderea in greutate, si poate ajuta, de asemenea, mentine o greutate sanatoasa. Aceasta reduce efectele negative ale diete bogate in grasimi. Un studiu credibil a arătat că 30 de zile de usingAcai Berry a dus la o reducere a colesterolului total și un nivel mai scăzut de repaus alimentar nivelurile de insulina si de glucoza.

Folosit ca Creier alimentar

suc de Acai poate crește funcția mentală și claritate a minții. Acai are efecte protectoare asupra celulelor creierului, care pot îmbunătăți funcțiile cognitive. Vitamina B poate contribui, de asemenea, la menținerea funcției mentale.

Are Prevenirea cancerului Proprietăți

Proprietăți ale acai boabe tinta cauza principala a formarii cancerului. Acestea sunt radicalii liberi și inflamații.

Acai este ridicat în vitamina C și acid elagic. Acestea pot suprima dezvoltarea cancerului. Un studiu publicat a constatat că acești compuși polifenolici inAcai Berry creștere redusă de celule de cancer. fitochimicale ei se poate opri, de asemenea, procesul de carcinogeneză la nivel molecular. Aceasta ucide celulele tumorale înainte de a putea multiplica.

Îmbunătățește piele Sănătate

O mulțime de produse cosmetice contin ulei de acai datorită conținutului ridicat de antioxidanți. Consumand o multime de antioxidanti ajuta celulele repararea pielii mai repede, oferind un aspect mai tineresc.

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au folosit acai fie topic sau intern, pentru a preveni degradarea pielii și pentru a menține pielea netedă și sănătoasă. Ingerarea ofAcai Berry oferă, de asemenea, pielea ta o strălucire atractivă din interior. Ulei de Acai ajută să scapi de linii fine, pete negre, riduri, vergeturi, cicatrici, modificări de culoare, și sagginess.

Cresterea energiei

Acai nu contine zahar. Cu toate acestea, ea are un nivel ridicat de acizi grași esențiali, care sunt cu eliberare lentă. Acest lucru un aliment ideal pentru sporturile de anduranta, care ia în considerare energia și rezistența necesară face.

De asemenea, proprietățile antioxidante din Acai ajuta organismul recupera mai repede după o rundă de efort fizic intens. În pot combate, de asemenea, oboseala si epuizare. În plus, acest boabe de ajutor aprovizioneaza organismul cu electroliti valoroase.

Promoveaza Digestie

Un alt dintre beneficiile Acai Berry este că ajută la digestie. Acai conține proprietăți de detoxifiere. Prea, are un conținut ridicat de fibre dietetice. De asemenea, este un demachiant digestiv natural. Ajută la ficat și rinichi pentru a procesa și a elimina deșeurile și toxinele din organism.

Este, de asemenea, un demachiant de colon mare. Aceasta previne acumularea de substanțe nocive și a materiei nedigerate de ședere în colon, în cazul în care acestea pot provoca constipație și alte probleme digestive. Prin urmare, acest lucru accelerează timpul de tranzit a intestinului, prevenind alimentele din clocotește intestine, deoarece aceasta poate provoca gaze, balonare, constipație și.

Dacă suferiți de LBM sau diaree, eatingAcai Berry poate ajuta, deoarece acestea dau mai mult în vrac pentru deșeuri și pentru a reduce șansele de diaree.

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 85
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*