Bust Pro Gel pentru mărirea sânilor - comentarii negative, opinii, preț, site-ul oficial
Sănătate și Tu

Bust Pro Gel pentru mărirea sânilor – comentarii negative, opinii, preț, site-ul oficial

Gel pentru mărirea sânilor la Bust Pro: un alt divorț sau nu ca gelul Bust Pro promisiuni pentru a crește sân Fitoestrogenii:?? Sunt ele sigure si cum effectivenessalso san reale metode de extindere Rezumat?

Gel pentru sân extindere Bust Pro: un alt divorț sau nu

?

Când oamenii un complex despre marimea lor soldatilor, femeile sunt adesea complexe despre marimea bustului tau. Este de înțeles, pentru că oriunde te uiți, privit peste tot sani mari. Prin “peste tot”, desigur, înțelegem mass-media.

Prin urmare, în cazul în care numărul de spam 1 – aceasta înseamnă să crească un

membru, este logic să se facă și la

frumoasa jumătate a omenirii, oferind metode simple și ieftine de mărirea sânilor. Cel mai important lucru este de a face totul ușor și la prețuri accesibile. Am cumparat crema, Sani pătate, și au crescut.

Pune psihologic preț acceptabil, care, în general, nu este un păcat și vinde orice placebo, care fetele au cumparat pe șansă și nu regret banii pierduți. La urma urmei, Internetul va fi o mulțime de comentarii ca aceasta crema gel metoda de lucru.

Chiar și unele dintre imagini, și fiind dezamăgiți de cumpărare fata se va crede că ea are ceva nu a funcționat și doar să scape. Dar dacă aceste creme cu adevărat există și locul de muncă? Să uite la marirea sanilor cu gel Bust Pro și de a studia eficacitatea acestuia.

Deoarece gelul Bust Pro promite să crească sân?

În general, nici o cercetare fantezie, nici un raționament inteligent aici. Cu toate acestea, după ce am momit gel pentru mărirea sânilor, vom ști că nu numai că au pătat, dar, de asemenea, pentru a efectua exerciții fizice. Ca regulă, dar ar fi ajutat, așa cum se spune.

Compozitia gelului este de negasit, menționează doar că este natural și nu afectează sistemul hormonal. Dar conține fitoestrogeni, care sunt destul de o pot afecta sistemul hormonal. În general, în pagina de vânzare a acestui gel multe absurditati logice.

spun același lucru, doar cuvinte diferite.

Runda forma de

san si a da o formă rotunjită – același lucru. Nu înțeleg cum un fel de gel poate face sanii mai rotund, dacă fetele formează, să zicem, pepene galben. Pare a fi un nonsens.

Fitoestrogenii: cum sunt ele sigure si eficiente

Dar sa aruncam o privire mai detaliată din cauza care, în conformitate cu vânzătorii, gelul trebuie să crească dimensiunea sanilor de la fel de mult ca 1-2 dimensiuni.

Da, fitoestrogeni sunt hormonii de origine vegetală, și mai specific compuși care sunt foarte similare in structura hormonilor, dar asta nu e punctul. Ideea este că acestea pot provoca efecte estrogenice și anti-estrogeni. Ce înseamnă?

Estrogenii influențează creșterea și formarea corpului feminin și formarea caracteristicilor

sexuale feminine, sânii în special. Dar faptul că această influență este deosebit de important în etapa de creștere a organismului în copilărie, adolescență, etc, și au format deja o femei adulte, niveluri ridicate de estrogen afectează în principal secreția de mucus vaginal și secreția de feromoni .

Deci, cu alte cuvinte, piept de aici nu a prezentat deloc. Adică pare să fie posibil ca lucru să frecați fete adolescenți, nu? Nu, am uitat de faptul că fitoestrogeny încă mai poate avea efectul opus – antiestrogenică. I.E. toate cele de mai sus, doar complet opuse. Adică niște sâni adolescent va crește mai intens, iar unele vice-versa să crească va înceta. Iată loterie este de 50:. 50

Există metode de marire a sanilor reale?

Pe internet puteți găsi o mulțime de site-uri promițătoare pentru a mări dimensiunea bustului la domiciliu și „fără o intervenție chirurgicală“. Să vedem ce sunt metodele tale și de ce aproape toate dintre ele vor fi inutile.

  • creme / loțiuni / unguente / geluri pentru mărirea sânilor

    LI>

  • un masaj special
  • exerciții pentru Fermitate și piept de extindere
  • dieta si consumul de alimente speciale
  • terapie hormonală
  • chirurgie plastică

Despre crema și geluri, toate ușor de înțeles, ele sunt toate bazate pe o parte a phytoestrogen, care este deasupra. Nu pot adăuga doar că hormonul de origine vegetală, nu se va șterge corpul. Poate fi prin consumul unor alimente bogate in fitoestrogeni, numai cantități mici și metabolizată, dar aceste suplimente trebuie să fie frecat în piele. Iar pielea are bariera protectoare de propria astfel încât extracte de vindecare pur si simplu nu va lovi ținta.

san in sine nu are mușchi la toate. Pieptul este alcătuit în principal din straturi de grăsime, separate țesuturi glandulare și conjunctiv. Sub piept este mușchiul pectoral majore. De fapt, toate exercițiile pot consolida și crește-l. Efectul Sânii ferme va funcționa doar pe sâni mici, altfel sânii vor deformeze sub propria greutate, oricum.

Forma, mărimea și volumul glandelor mamare depind de ereditate. Deci, ca administrarea de hormoni nu numai că nu a adus rezultatul dorit, dar, de asemenea, poate provoca consecințe imprevizibile. Dacă o femeie nu are probleme de natură sexuală, atunci hormonii

ea e bine, „extra“ hormoni din exterior pentru a aplica periculoase.

Despre masaj nu spun nimic. Cum stimularea circulației sângelui ajută la creșterea țesutului adipos? Max pielea va arata mai supla si elastica.

Exista mituri relative de varză și unele leguminoase, se presupune că, utilizarea lor va ajuta sa creasca sani mai mari. Pe care se bazează nu este clar, nici o cercetare și probe nu este. Dar asta e în cazul în care conexiunea este reală femeile cu greutate. Greutate mai mult, cu atât mai mare glanda mamara. Dacă o fată este slab, iar pieptul este, de asemenea, aplatizat.

Astfel, se pare că metodele populare de san mări este imposibil. Metodele chirurgicale pentru a corecta forma si marimea sanilor poate fi, există metode, cum ar fi LIPOTRANSFERUL (transplantul de grăsime proprie), marirea sanilor cu umpluturi (injecții), intervenții chirurgicale cosmetice (implanturi), dar toate au avantajele și dezavantajele lor.

Rezumatul Bust Pro

Dacă nu ați nesformirovannost doamnă-un adolescent care este preocupat de faptul că Sâni mai mari nu va crește, apoi frecarea fitoestrogen în mod ipotetic piept poate ajuta la cresterea sanilor. Este de asemenea adevărat ipotetic, acest gel poate da efectul opus. Vrei să luați acest risc sau nu depinde de tine.

Dar dacă sunteți o femeie adultă pe deplin format, atunci acest gel va permite să omori un pic de timp frecarea-l în piept, nimic mai mult. În orice caz, mult mai probabil ca Le gel de bustiere nu va da nici un efect, deoarece absorbția de estrogeni prin piele, în acest fel va fi atât de mic încât nici un efect nu va da deloc.

Anja Ulf

Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl.
hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.

Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt.
Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.

S-ar putea să-ți placă și...