Foxy Eyes creștere a genelor - feedback-ul clienților despre acest produs. Este în valoare de cumpărare
Frumusete

Foxy Eyes creștere a genelor – feedback-ul clienților despre acest produs. Este în valoare de cumpărare

Folosind cele mai bune rețete din medicina tradițională chineză, compania BIOAQUA a creat un mijloc cu adevărat eficiente în lupta pentru grosimea unei frontiere ochiului, Eyelashes Nourishing Liquid este un ser concentrat stimulează creșterea genelor și a sprâncenelor. Cu ajutorul ei, foliculii de par latente sunt transferate într-o stare de creștere activă, normalizeaza foliculului atrofiat, și după două săptămâni de utilizare a stimulatorului va fi un efect notabil.

Creștere activator coeficient ridicat de saturare a elementelor terapeutice care pot fi utilizate nu numai pentru partea superioară a feței (sprâncene, gene), dar, de asemenea, pentru tunderea mustață și

barbă. Specialiștii companiei BioAqua recomanda ser utilizare și,

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

de asemenea, ca agent de reducere, după creșterea procedura.

Nu este necesar să se recurgă la un ser stimulent pentru a favoriza creșterea genelor Liquid Nourishing Eyelashes din BIOAQUA, dacă aveți reacții alergice la componente compozite, boli infectioase, bacteriene a ochiului sau a unui nivel crescut de sensibilitate. nu este furnizată clară limită de vârstă, dar producătorul recomandă să înceapă să utilizeze după vârsta de 18 ani.

Efectul serului pentru a stimula creșterea genelor și a sprâncenelor

  • apă de mare, din cauza numărului mare de minerale în compoziția sa, promovează, și de a reveni o stralucire sanatoasa pentru a acoperi parul tern si deshidratat;
  • proteine ​​naturale de mătase hidrolizată, datorită concentrației ridicate a aminoacidului glicina acidă, penetrează pielea la baza radacina parului, se umple cu substanțe nutritive și restabilește structura suprafeței barei pe toată lungimea ei;
  • tocoferol (vitamina E) incetineste caderea parului, CV-uri programate genetic linie dreaptă de creștere a genelor.

Acest raport ideal de componente naturale și sintetice în factorul de creștere, perii genelor nu numai sa fie umplut cu sănătate, și Shine frumuseții doll pe tot parcursul.

Compoziția activatorului de sprâncene, gene

apă

Sea, proteine ​​de mătase hidrolizată, vitamina E, glicerină, aminoacizi.

Descriere

stimulanți BIOAQUA Nourishing ser Eyelashes lichid are o textură lichid transparent, cu un miros plăcut de lumină.

Metoda de aplicare Foxy Eyes

Ser cu o concentrație ridicată de componente utile pentru a crește dinamica de

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

creștere trebuie aplicat numai pe genele curate (înainte de aplicarea rimelului sau după procedura de make-up remover). Ciucure furnizate stimulatorul, țineți pielea pleoapei de-a lungul partea de sus și creșterea linia de jos. Dă stimulent bine absorbit în stratul epidermic și abia apoi să continue make-up. Pentru un efect maxim, este necesar să se efectueze desen de zi cu zi pentru un rezultat vizibil este suficient să se aplice de două ori pe săptămână.

Rezultatul după aplicarea Foxy Eyes

După utilizarea regulată a promotorilor de creștere din genele BIOAQUA devin mai rezistente, rezistente la deteriorare, întărită de la rădăcină la vârf. Scurt și casant Shine și să câștige puterea, saturate cu minerale de vindecare și complex de vitamine. Pe suprafața

fiecărui fir de păr cu ser prin formarea unui strat protector, în care vindecarea ingrediente se vindeca la nivel celular. Crește densitatea și grosimea de rânduri ciliari, oferindu-proprietarul său salonul de frumusețe de îngrijire scumpe.

În cazul în care pentru a cumpăra de creștere stimulator genelor BioAqua?

Din păcate, stimulatori de creștere pentru sprâncene, gene de la Bioaqua nu au fost vândute în supplementstore, cumpara este posibil în nostru de Internet-magazin de produse cosmetice „surâsul Asia“.

Condiții de depozitare:. Depozitați stimulator activator în formă de ser pentru creșterea genelor și a sprâncenelor ar trebui să fie într-un loc rece întunecat cu capacul închis ermetic

Forma de eliberare: Într-o cutie de carton violet cu inscripția BIOAQUA Eyelashes nutritiv lichid, este un borcan din plastic transparent, cu un volum de 7 ml cu capac negru, la baza care este atașată o perie subțire de pânză înmuiată în foarte concentrat lichid-stimulant.

Anja Ulf

Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl.
hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.

Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt.
Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.

S-ar putea să-ți placă și...