Sănătate

Intoxic – opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, farmacie, este în valoare de ea?

suplimentul „Intoxic“, pe baza de plante din regiunile submontane ale teritoriului Altai a apărut pe piața farmaceutică din Rusia câțiva ani în urmă. Interes personal medical calificat și oamenii obișnuiți este doar în creștere, astfel cum este eficientă în combaterea mai multe tipuri de helminți (viermi) și are ingrediente naturale. Ca și în cazul altor suplimente pe bază de substanțe naturale de origine vegetală și animală, „Intoxic“ nu dau rezultate instantanee, iar efectul terapeutic apare nu mai puțin de o săptămână luați-l în instrucțiunile de dozare recomandate.

Descrierea suplimentului “Intoxic”

Acesta este Antihelmintice disponibil numai sub formă de picături. Ea se bazează pe ingrediente naturale:

 • urs bilă,
 • sucul din fructul arborelui otravă,
 • Jungar Ferula.

Ursul biliar este utilizat in medicina traditionala de mai multe secole. Substanța este o substanță de culoare gelatinos galben-roșu cu un gust amar caracteristic. Acesta are un efect toxic numai pe viermi și ouăle lor, care nu este numai uciderea ei, ci, de asemenea, împiedică înmulțirea ulterioară a populației în corpul uman.

sumac este un condiment mediteranean cu proprietăți dezinfectante. Sucul din fructe sale nu imobilizează doar helminți de orice fel, dar, de asemenea, opreste procesele fungice care se dezvolta in organism, pe fondul activității vitale viermi.

Jungar Ferula în Rusia crește doar în regiunea Altai. Substanță izolată din această plantă înalt se luptă în mod activ o infectie virala si reface sistemul imunitar. Aceste proprietăți ale plantei au fost descoperite și descrise de către medicii de Avestă.

„Intoxic“ nu numai că ajută pentru a scăpa de viermi, și restabilește flora intestinală, ajută tractul digestiv, pentru a începe funcționează corect după intoxicație cu paraziți și produsele pe care le produc. Această capacitate a suplimentului este principala diferență și avantajul său peste suplimente antihelmintice medicale. „Intoxic“ poate fi utilizat în terapia combinată, dar numai după consultarea cu medicul dumneavoastră. Ca și alte suplimente alimentare, aceasta poate provoca reacții adverse și reacții alergice. Este necesar să se înțeleagă și să nu se auto-medicate.

Principiul acțiunii suplimentului Intoxic

helminths (viermi) pot pătrunde în organismul uman cu alimente, prin mâinile murdare, tacâmuri. Pentru a prezice infecția sau pentru a preveni aproape imposibil, adică, de la bot, nimeni nu este imun. „Intoxic“ poate fi utilizat pentru tratarea bolii și profilactic. Dacă în corpul uman, cel puțin o dată, au fost descoperite viermi, și nu contează ce fel, există un risc de contaminare secundară.

Tip de viermi este determinată de rezultatele analizelor materialelor biologice de sânge sau de fecale pacientului. „Intoxic“ poate fi utilizat înainte de tipul definit de paraziții dacă simptomele indică faptul că aceste probleme de sanatate. Este eficient împotriva

 • Giardia,
 • oxiuri,
 • opistorchosis,
 • skaridov,
 • viermi rotunzi,
 • toxocarosis,
 • echinococcal.

Ca o regulă, colectarea și analiza materialelor biologice durează zile și, uneori, săptămâni, în cazul în care sângele este trimis la laboratoare majore ale așezărilor mai mici. În perioada în care boala nu este confirmată, dar simptomele indică prezența de viermi în organism, puteți începe să luați suplimentul „Intoxic“. Efectele toxice asupra organismului uman, el nu are, dar ajutându-l să recupereze:

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!
 • elimină semnele de anemie,
 • ajută la normalizarea activității tractului gastrointestinal,
 • crește funcționalitatea pancreasului,
 • activează natural de apărare ale organismului.

Și chiar dacă infestarea de viermi care nu vor fi confirmate în studii de laborator, tratament prejudiciu „Intoxica“ va aduce. În comentarii lor despre suplimentul, pacienții observați că pe fondul administrării acestor picături antihelmintice, acestea s-au îmbunătățit în mod semnificativ starea pielii, părului, membranele mucoase ale gurii și gingiilor.

Cum de a face “Intoxic”

În instrucțiunile de utilizare antihelmintic picături „Intoxic“, descris în detaliu doza, frecvența și modul de administrare. Tratamentul în care sunt permise de la vârsta de 3 ani. Dozare următoarele:

 • copii de până la 6 ani de la 3 la 5 picaturi, de trei ori pe zi,
 • copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani – 10 picături, de două ori pe zi,
 • adulți și adolescenți – 10-15 picături de două ori pe zi

.

Durata tratamentului depinde de vârsta pacientului și numărul de specii de viermi prezente în sânge sau fecale. În general, recomandat pentru copii curs de 3 săptămâni și adulți – cel puțin 30 de zile. Copii 3-6 ani este suficient curs de 10 zile de tratament pentru a obține complet scăpa de paraziți și de a restabili corpul.

Inainte de a lua picături diluate în fiert sau trecut printr-o apă la temperatura camerei de filtrare. Asigurați-vă produsul mai bine pe stomacul gol, cu 30 minute înainte de masă. Copiii și picăturile în vârstă pot fi însoțite de o gustare ușoară – fructe, suc cu pulpa. Produse cu un efect de ecranare, în acest caz, nu va funcționa. – acestea vor împiedica absorbția suplimentului

Pentru a întrerupe cursul tratamentului nu poate. Dacă omiteți un timp, apoi a restabili frecvența, încercând să respecte intervalul de obicei. Este important să înțelegem că reducerea intensității simptomelor sugerează că paraziții sunt complet distruse. Există riscul ca țesuturile afectate au fost ouă de viermi care pot provoca o infecție secundară. Durata cursului pentru fiecare grupă de vârstă calculată pe baza luptei nu numai cu speciile active ale paraziților, dar și ouăle lor. Prin urmare, este foarte important să se ia cursul complet de tratament. Suplimentul vă permite să faceți acest lucru fără a provoca pagube serioase bugetului familiei.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Contraindicatii si efecte secundare posibile Intoxic

La fel ca toate suplimentele sau suplimente, „Intoxic“ poate provoca reacții adverse și au un număr de contraindicații. Înainte de a începe un curs de tratament, este necesar pentru a detecta sau a exclude prezența de alergie la componentele picături. În plus, substanțele conținute în supliment, poate provoca reacții adverse:

 • urs vezicii biliare – tulburări ale tranzitului intestinal (diaree sau constipație), provoca greață și vărsături,
 • sucul din fructul arborelui otravă este un acid natural și utilizarea prelungită sau depășirea dozelor recomandate poate determina dezvoltarea ulcerului gastric,
 • Jungar Ferula este slab plantă otrăvitoare care pot provoca intoxicații toxice dacă depășesc substanțial doza.

Concentrația substanțelor active în preparatul „Intoxic“ alesul luând în considerare faptul că pacienții vor face vehiculul strict conform instrucțiunilor. Au fost identificate cazuri de efecte de supradozaj și adverse.

Există o serie de contraindicații la suplimentul antihelmintică „Intoxic“. medici specialiști și dezvoltatori mijloace recomandăm să luați-l cu precauție dacă aveți următoarele probleme de sănătate:

 • ulcer gastric sau duodenal,
 • hepatită în faza acută a bolii,
 • defecțiuni ale intestinelor,
 • intoxicație pe fondul unei infecții virale sau microbiene.

În plus, suplimentul nu este recomandat pentru femeile gravide sau care alăptează, copii sub vârsta de 3 ani. În studiile clinice, grupul de control nu a inclus pacienții din aceste categorii, principiul de acțiune al suplimentului asupra lor nu sunt urmărite, date cu privire la eficacitatea sau efectele negative ale substanțelor conținute în ea nu este.

În observațiile lor cu privire la suplimentul „Intoxic“ pacienți care au finalizat cursul complet de tratament, a remarcat nu numai pentru efectul său terapeutic ridicat, dar, de asemenea, că au simțit un val de putere, vitalitatea lor au fost îmbunătățite în mod semnificativ, starea îmbunătățită a pielii, pofta de mancare si starea de spirit. BAD „Intoxic“ testat clinic, care sa dovedit nu numai eficacitatea sa în lupta împotriva paraziților, ci și siguranța atunci când luate în dozele recomandate.

Anja Ulf

Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl.
hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.

Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt.
Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.

S-ar putea să-ți placă și...