Sănătate și Tu

Onycosolve mirosul de picioare: preț, manual, comentarii

Onycosolve este deodorant antimicrobian în formă de pulverizare, care este proiectat pentru a elimina mirosul neplăcut picior și transpirație. Acesta este un instrument excelent pentru menținerea igienei, mai ales în timpul verii. De asemenea, medicamentul ajută în tratarea infecțiilor bacteriene și fungice ale picioarelor.

În cazul în care pentru a cumpăra deodorant, iar prețul de Onycosolve

Spray-ul emis de & nbsp; Europa compania cosmetic Hendel. În prezent, produsele sub acest brand sunt vândute numai în mod direct de la producător. Cumpara Onycosolve în farmacii sau magazine de vânzare cu amănuntul de rețea cosmetice – este imposibil.

Astfel, compania dorește să protejeze cumpărătorii lor de cumpărare contrafăcute sau de produse care nu corespund. Orice reselleri pe Internet nu sunt reprezentanți ai companiei, și prin cumpărarea de produse pe care le oferă, puteți deveni o victimă a fraudei. Nu risca sănătatea și banii -. cumpăra produsul numai de la producătorul oficial la cel mai bun preț

Prețul de deodorant Onycosolve miros de picioare este:

Vă rugăm să rețineți! Numai producătorul vă poate oferi toate certificatele necesare, care sunt dovada că produsele au trecut de testare și eficacitatea sa dovedit de cercetare științifică.

Descrierea și proprietățile benefice ale spray-Onycosolve

glandele sudoripare persoană produc un secret special, care este de 99% apă. Procentul rămas este diferite săruri, acizi și amoniac. Prin ea însăși, sudoare nu are miros, dar în cazul în care compoziția începe să crească procentul de sare sau de amoniac, descărcarea unui miros neplăcut. În plus, o cantitate mare de sudoare produs, ceea ce este tipic pentru sezonul cald, este un habitat favorabil situri și de reproducere pentru multe bacterii. Ele provoacă, de asemenea, apariția unui gust specific.

miros neplăcut provenind de la picioare, și transpirație excesivă poate fi un indiciu că aveți pe picioare stabilit un alt „invitat“ – o ciupercă. Acestea din urmă pot „găsi“ nerespectarea regulilor de igienă personală în piscină, saună, cu tratamente pedichiura nesteril.

Prima dată când nu se poate simți chiar nici un simptom de micoze (infecție micotică a piciorului), dar mirosul se va face simțită. In aceste etape boala poate câștiga cu ușurință folosind, de exemplu, un deodorant antibacterian de pulverizare Onycosolve.

Acesta poate fi, de asemenea, un medicament mare sprijin pentru tratamentul hiperhidrozei o altă boală neplăcută. Acesta este caracterizat prin transpirație excesivă a picioarelor și a corpului. Cauzele acestei boli sunt înrădăcinate în încălcări ale hormonale de fond, precum și anomalii ale sistemului endocrin. tratamentul local excelent în acest caz, ar fi deodorant Onycosolve.

Chiar dacă nu aveți boli ale picioarelor, dar în vreme caldă sa transpiri foarte mult, este un bun ajutor pentru tine va fi acest deodorant revigorant. Funcția sa principală este antibacterian. Asta este, luptele cu cauza principala a respiratiei urat mirositoare este bacterii. Acest lucru înseamnă că, chiar și în căldură puternică, picioarele tale vor rămâne în stare proaspătă. În plus, compoziția include proaspete suplimente Fingers aromatice, care va da picioarele tale un miros plăcut de lumină.

Deodorantul Onycosolve este un instrument pentru prevenirea bolilor de piele ale picioarelor. Lucru este că distruge un mediu favorabil pentru dezvoltarea microorganismelor patogene, creând un film protector pe suprafața picioarelor. Astfel, în orice moment al anului protejat picioarele.

In plus, produsul conține extracte din plante, care sunt blând pe picioare. Datorită acestei expuneri, pielea va primi nutrientii necesari, nu se va usca în căldură și să se crape, coaja.

Compoziția Onycosolve și componentele deodorantul

Principalul component activ al spray-dezodorizare pentru picior atlet și miros neplăcut Onycosolve este ulei de arbore de ceai. Este un antiseptic natural puternic.

Uleiul conține substanțe precum terpinene și cineol. Ele sunt responsabile pentru proprietățile bactericide ale extractelor din frunze de arbore de ceai. In general, la proprietățile benefice ale uleiului de arbore de ceai includ: antivirale, antibacteriene, antifungice. De multe ori, o substanță utilizată în tratamentul bolilor cauzate de trei tipuri de organisme infectioase: virusuri, bacterii și ciuperci. Ultimele două sunt prezente în număr mare pe pielea picioarelor. Prin urmare, ulei de arbore de ceai este o componentă esențială pentru fondurile să aibă grijă de picioarele tale.

ulei de arbore de ceai este întotdeauna folosit ca tratament local. Mirosul Onycosolve este prezent în cantități optime, astfel încât să nu provoace iritații ale pielii si tratarea cauza mirosului.

De asemenea, demn de remarcat este abilitatea de ulei de arbore de ceai pentru a accelera procesul de vindecarea ranilor si regenerarea. Nu numai că poate elimina senzație neplăcută sau dureroasă, dar, de asemenea, pentru a dezinfecta zona afectată, pentru a stabili procesele metabolice și, astfel, ajuta pielea cât mai curând posibil pentru a recupera.

In plus, compoziția deodorantului Onycosolve este compus din concentrate aromatice de origine naturală, care nu numai că afectează ușor pielea picioarelor, dar, de asemenea, le conferă un miros plăcut și senzație de prospețime.

 

Instrucțiuni de utilizare deodorant spray de Onycosolve

Procedura se aplică pe pielea de pe picioare este ușor și nu ia mult timp. Condiția de bază pentru a obține un rezultat de durată
a recomandat să nu săriți procedura și să respecte un anumit mod.

Instrucțiuni pentru Onycosolve este:

  • spălate cu grijă piciorul, mai ales piciorul și zona dintre degetele de la picioare. Este recomandabil să folosiți săpun fără parfum, de exemplu, copiii.
  • Ștergeți uscat cu o zonă de prosop moale, care se va aplica medicamentul.
  • Se agită sticla și spray-Onycosolve strat subțire, uniform de deodorant pe picior.
  • prelucrate cu grijă pliurile interdigitale.
  • Așteptați uscarea completă a spray, și puteți purta șosete și pantofi

recomandate pentru a aplica gelul pe picioare de două ori pe zi -. În dimineața înainte de a părăsi casa și în seara, după un duș și înainte de culcare. Este recomandabil să se utilizeze Onycosolve în mod constant în timpul sezonului cald, atunci când transpirație de oprire a crescut în special.

Contraindicatiile utilizarea Onycosolve

Compozitia spray numai componente hipoalergenic. Cea mai mare parte extracte din plante, care nu provoacă, de regulă, reacții alergice. Dar există anumite persoane care au o sensibilitate crescută la unele extracte din plante. Pentru ei, deodorant Onycosolve poate acționa ca alergen.

Deci, înainte de a utiliza instrumentul ar trebui să fie simplu alergic pentru a testa. Pentru aceasta este suficient să se aplice pe un plasture mic de piele pe jos sau cot puțin de pregătire și se lasă timp de câteva minute. Dacă după o jumătate de oră pe piele a apărut nici o reacție adversă, alergii trebuie, este sigur de a folosi deodorant intenționat.

Cu toate acestea, nu suprasolicitarea Onycosolve, dacă aveți răni deschise pe picioare. În acest caz, este mai bine să se consulte un medic înainte de a începe să utilizați instrumentul.

Comentarii despre Real spray Onycosolve

Drug Onycosolve a câștigat o evaluare de mare, nu numai de experți în domeniul cosmetologiei și farmacologie, dar, de asemenea, utilizatorii obișnuiți care au testat instrumentul pe cont propriu. Review-uri Onycosolve a primit cea mai mare parte pozitivă.

Anna, 30 ani

In principiu, orice probleme cu picioare transpirație. Nu am putut crede că hiperhidroza poate oferi un astfel de disconfort. Dar, după o sarcină dificilă și de livrare, am fost deranjat echilibrul hormonal, pe această bază, există multe probleme asociate, iar printre ele este hiperhidroză. Mai ales a suferit de la picioare și mâini. Am literalmente scăldat în propria lor sudoare, mai ales în vreme caldă. Este teribil de frustrant și jenant. Rezolvat problema în diferite moduri, împreună cu medicul meu. Printre medicamentele pe care am fost prescrise a fost și deodorant de la transpirație și miros neplăcut. Dar cel care mi-a prescris doctorul nu era un miros foarte plăcut, și am vrut ceva care să-l înlocuiască. Deci, am găsit pe Internet comentarii pozitive pe Onycosolve, și a decis să-l încercați. Trebuie să spun, și mirosul de spray, iar sentimentul dupa folosire mi-a placut. Am aplicat timp de două luni, de două ori pe zi și să uitați despre mirosul neplăcut al picioarelor. Și în cele din urmă am reușit să scap de hiperhidroza, în ceea ce un merit considerabil și Onycosolve.

Karina, 25 ani

In vara am suferit mereu de mirosul neplăcut de transpirație. Eu nu pot avea nici complexe, dar întotdeauna cred că am miros când sudoare. Deși adere la regulile de igienă, o baie de multe ori, folosesc antiperspirante. Și dacă subsuori încă într-un fel a reușit să rezolve „problema“ cu deodorante uscate, aici este ceea ce face cu picioarele? Schimbul de experienta cu un prieten, și ea mi-a spus să încerc deodorantul este Onycosolve. Tatal ei a suferit de pe picior de atlet și au folosit acest instrument pentru băuturi răcoritoare și tratament. De mai multe ori am aplicat spray-ul la picioarele mele – mirosul este mare. Iar senzația plăcută după utilizare, pielea este moale, licitație. Cumparat. Imperceptibil Am uitat despre problema transpirație. Și toate datorită acestui deodorant. A început să se simtă mult mai încrezător.

Valery, 37 ani

Am un loc de muncă pe care trebuie să urmeze codul vestimentar – obligatoriu pantofi și șosete închise, chiar și în timpul verii. Desigur, acest lucru nu ar putea afecta starea de picioarele mele sărace. Ei transpira în căldură este un coșmar. Vino acasă după o schimbare de șosete cel puțin stoarce. Și mirosul … Soția, văzând problema mea, mi-a dat un deodorant pentru picioare. Spune undeva în Internet am citit comentarii bune despre el, iar prețul de Onycosolve este acceptabil. Am decis să-l încercați. În ciuda faptului că voi continua să transpire în căldură în șosete și pantofi, picioarele mele să rămână în stare proaspătă și după o zi de miros urât. pulverizare foarte frumos, cu un miros bun. Recomanda.

Deodorantul spray-Onycosolve – cel mai bun mod de a elimina transpirație excesivă a picioarelor și a mirosului neplăcut. In plus, medicamentul datorită prezenței antiseptic natural – ulei de arbore de ceai, este prevenirea multor boli ale pielii cauzate de bacterii și ciuperci.

Anja Ulf

Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl.
hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.

Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt.
Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.

S-ar putea să-ți placă și...