Sănătate și Tu

Peruvian Maca – opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, farmacie, este în valoare de ea?

În prezent, oamenii prefera remedii naturale. Ca o regulă, un produs pe bază de plante acționează la fel de eficient ca medicamente, dar are mai puține efecte secundare. Un astfel de instrument este Peruvian Maca. opinii despre aceasta planta spune că aceasta crește libidoul, dă putere, ameliorează o multitudine de boli, inclusiv infertilitate si impotenta. Este un afrodisiac natural.

Aria de distribuție

Peruvian Maca

provine dintr-un fel de Bug de familia verzei. Creste pe platoul înalt al Peru și Bolivia, în latitudinile nord-vest ale Argentinei la înălțimea de 3500-4450 metri deasupra nivelului mării. Planta este cultivată în America de Sud din cele mai vechi timpuri. Numai în Peru maci plantarea dura până la 50 ha. Este crescut pe zonele muntoase, expuse la temperatura scade ascuțite și ușor rezista la un astfel de climat (inclusiv congelare). Când cultivate pe alte soluri și în diferite condiții climatice nu formează rădăcini.

Planta este popular în rândul populației locale. Aici este folosit în produsele alimentare și le-a tratat cu diferite boli. Prelucrate Maca (opinii bărbați pretind că după administrarea o eficacitate crescută și a avut dorinta de relații sexuale și sentimente după actul sexual, devin mai strălucitoare) este cel mai des folosit ca aditiv biologic activ la alimente.

Compoziția chimică a plantelor – Peruvian Maca

Maca va fi o compoziție valoroasă, care include 60% carbohidrați,% proteine ​​10, fibre 8,5% și 2,2% lipide. Mai ales un efect pozitiv asupra sexualității umane. Acest rezultat este obținut datorită conținutului în rădăcinile de proteine ​​si substante nutritive necesare pentru funcționarea normală a corpului specifice. Compoziția Maquis este îmbogățită cu aminoacizi, printre care sunt: ​​fenilalanină, arginina, tirozina, histidina. Ele sunt implicate in multe procese in organism si sunt responsabile pentru transmiterea impulsurilor nervoase, implicate libidoului și funcțiile reproductive.

Ce alte substanțe valoroase conține Maca? Unii oameni, de altfel, indicați spre inutilitatea și ineficiența plantelor. Ei spun că, după admiterea lui nici o îmbunătățire în sfera intimă nu sa întâmplat. De ce? Vom vorbi despre asta mai jos. Și în timp ce observăm că Maca este bogat în acizi grași esențiali. Cele mai importante sunt linoleic, palmitic și oleic. Prezentă în compoziția chimică a steroli rădăcină, tanini și Zannini, vitamine (E, C, B12, B2 și B1) și minerale (fier, calciu, cupru, zinc, fosfor).

In plus, compoziția plantelor ce conțin substanțe cu caracteristicile unui afrodiziac. Alcaloizii de plante are un efect benefic asupra sistemului urogenital și tiocianați și glucosinolates au efect anti-tumoral.

Utilizarea plantelor

(unii oameni spun că, după primele săptămâni de utilizare, eficiență sporită, oboseala a dispărut), sunt comestibile crude, prajite, fierte și uscate. Se usucă rădăcinile umezite timp de câteva ore, și apoi fierte pana cand se inmoaie. Folosit pentru cereale de gătit, gemuri, sucuri și diferite cocktail-uri. Frunzele plantei sunt adăugate la ceai.

Rădăcina luptători înzestrați cu puterea incas si rezistenta, ajutând astfel să câștige bătălii. Femeile din America de Sud folosit Maca timp de mai multe mii de ani pentru a diminua oboseala, creste rezistenta si rezistenta la stres.

rădăcini Proprietăți sunt utilizate în medicina populară pentru peste două mii de ani.

-50% Peruvian Maca

Efecte asupra corpului Peruvian Maca

Peruvian Maca (unele femei spun că planta ar trebui să fie utilizate cu moderație, în caz contrar puteți obține pierderea libidoului la zero și pierde toate energia) este cel mai puternic afrodiziac. Fapte pe deplin întregul corp. Rădăcina este folosit pentru a restabili energie și putere. le completa cu dieta si nutritie. Planta are un efect pozitiv în tratamentul impotenței și infertilitate. Are un efect tonic. Toate cele de mai sus, ar trebui să adaug că Maca:

 • replenishes vitamine și minerale deficit;
 • incetineste procesul de imbatranire a celulelor;
 • previne apariția tumorilor, inclusiv a cancerului;
 • întărește sistemul circulator;
 • crește funcțiile de protecție ale corpului;
 • regleaza procesele metabolice;
 • normalizeaza echilibrul hormonal;
 • ajută la depășirea stresului, anxietate și depresie;
 • ameliorează oboseala și crește eficiența;
 • crește libidoul;
 • ajută la construirea masei musculare;
 • îmbunătățește sistemele sexuale și reproductive.

Conform vindecatori traditionale, aplicarea corectă a plantelor va ajuta să nu scape doar de un număr de boli, dar, de asemenea, să consolideze sistemul imunitar, potența, un efect pozitiv asupra sănătății.

Indicații pentru utilizare – Peruvian Maca

peruvian Planta Maca este folosita pentru a creste dorinta sexuala si de a imbunatati potenta. Indicația este infertilității la femei și tulburări ale prostatei la bărbați.

Mananca o leguma cu oboseala cronica si pentru normalizarea ciclului menstrual. reduce parțial simptomele menopauzei si ajuta la combaterea insomniei. Este folosit malnutriție și amnezie. Mac util o perioadă de slăbiciune fizică și mentală. Acționează ca un înlocuitor pentru steroizi anabolizanți, deoarece stimulează creșterea masei musculare, fără a schimba echilibrul hormonal.

Root dau animalelor pentru creșterea fertilității.

Contraindicatii- Peruvian Maca

Peruvian Maca în condiții de siguranță, deoarece practic nu contraindicații. Cu toate acestea, medicii avertizează că nu trebuie să utilizeze planta în caz de intoleranță individuală. Să se abțină de la a lua femeile gravide ar trebui și care alăptează, deoarece Mac este capabil de a schimba fundalul hormonal.

Sub specificate în instrucțiunile de dozare, nu apar efecte secundare. În caz de supradozaj, posibile simptome cum ar fi diareea, balonare, senzație de dureri abdominale.

-50% Peruvian Maca

Maca pentru bărbați

Ce bun este Maca pentru bărbați? opinii spun că după ce mănâncă această rezisten

ță la stres a plantelor a apărut și a dispărut impotență, astfel, acest lucru înseamnă un efect pozitiv asupra sexului puternic. Îmbunătățește sexualitatea. Regleaza productia de testosteron. Îmbunătățește libidoului, imbunatateste erectia, contribuie la actul sexual mai lung. Crește procentul de concepere, precum si imbunatateste calitatea spermei, și stimulează motilitatea spermatozoizilor.

legume Root trebuie consumate atunci când:

 • tensiune nervoasă prelungită;
 • potență redusă;
 • erecție instabilă
 • ejaculare precoce;
 • boli ale organelor urinare;
 • dificultăți de a concepe.

Peruvian Maca este utilizat pe scară largă în nutriție sport. Potrivit unor sportivi și antrenori, suplimente pe bază de plante fac antrenament mai eficient, a restabili puterea, creste rezistenta si ajuta la construirea musculare.

Sunt larg utilizate următoarele

medicamente cu adaos de rădăcină: Masa pe Acum „Viagra Maca“ (Maca). Avizele susțin că se poate prelungi in mod semnificativ actul sexual si rau „vibe de mac“.

Cel mai puternic efect terapeutic este rădăcina. Pulbere și dietetice care conțin extract de mac, au o concentrație mai mică și mai puțin eficace. Își păstrează proprietățile de Maca pulbere (organic brut).

Cum să luați planta ​​

spun că oamenii informați Maca (proprietăți, opinii, aplicația descrisă mai sus) pentru a obține cel mai mare efect ar trebui să fie consumate în forma sa brută, dar cel mai adesea este vândut sub formă de pulbere uscată.

Root este capabil să accelereze ritmul cardiac, astfel încât utilizarea sa începe cu doze mici. Pentru prevenirea, luați de la 1 la 3 lingurite de pulbere pe zi. În cazul în care planta este utilizat în terapia complexă, norma este de 10-12 g pe zi. Înseamnă să ia timp de șase zile, iar în ziua a șaptea să ia o pauză. Desigur complet – trei luni. Înainte de a re-curs pentru a oferi organismului o pauza de cateva luni.

Pulbere pentru administrare orală adăugat la băuturi și alimente. În cazul în care planta este folosita ca afrodiziac, este folosit de două ore înainte de actul sexual.

Peruvian Maca: opiniile

Aceasta planta a adus o mulțime de opinii diferite. Cineva pretinde că pudra de Maca ajută la rezolvarea problemelor cu potenta. În plus, oamenii au beneficiat de o imbunatatire a sanatatii, a crescut vitalitatea, libidoului. Spune, am uitat de stresul si actul sexual a devenit mai vie, iar sexul a devenit mai frecvente. Creșterea operabilitatea. Crește vitalitatea și imunitatea. Mulți homeopatii spun că planta este sigură și nu produce efecte secundare.

În același timp, unii oameni găsesc că Maca (opinii despre ea, deci nu este și negativ) nu dă întotdeauna rezultatul dorit. Unele dintre persoanele care nu au simțit nici o schimbare în sfera intimă, chiar și după o lună de curs. Astfel de oameni susțin că potența nu este crescut, și cred că acest lucru este un alt „divorț“. Sunt cei care mănâncă după ce pulberea a fost o durere de cap, somnolență a fost observată o pierdere de vitalitate și libidoului. Ce se poate spune despre acest lucru? În principalii susținători ai medicinei alternative se referă la caracteristicile individuale ale fiecărei persoane și de intoleranță la persoanele de orice componente din compoziție.

-50% Peruvian Maca

Anja Ulf

Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl.
hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.

Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt.
Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.

S-ar putea să-ți placă și...