Frumusete

Realquit – opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, farmacie, este în valoare de ea?

;

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Studiind doar informația despre comentarii Realquit, fie că este un divorț, este imposibil de rezolvat. Într-o lume din ce în ce mai mult și mai popular un stil de viață sănătos, instrumente atât de populare pentru a scăpa de obiceiurile proaste. Unul dintre astfel de mijloace, a scăpa de dependența de nicotină este biomagnets Realquit.

Biomagnify Realquit este realizat dintr-un aliaj magnetic, acoperite cu aur placare. Sunt discuri plate de dimensiuni diferite. Un disc mai mare (8×1), montată pe suprafața posterioară a carcasei urechii, mai mici unul (5×1) – pe exterior. Presopunctură și au o influență magnetică asupra punctelor active biologic pe urechea externă. Suprafața de aur biomagnetic 24 K, Realquit anti-fumat nu produce iritarea pielii în zona afectată. Pulverizarea se realizează, atât din aur galben și alb. Aurul este capabil de a scapa de stres, normalizarea somnului, consolidarea sistemului imunitar.

Instrucțiunile spun că magneții împotriva fumatului afectează punctul responsabil de nevoia de a fuma. Potrivit dezvoltatorilor, suficient pentru a purta o curea din piele timp de 2-4 ore, în a doua zi pentru a da pe deplin dependenta.

Astfel, instrumentul este capabil să asigure:

 • Influența presopunctură asupra punctului biologic activ;
 • efecte magnetice pe punctul Energoupravlenie;
 • metallotherapeutic efectul ionilor de aur.

Principiile acțiunii acupunctura Realquit

Metoda auriko efecte de acupunctura originea în cele mai vechi timpuri și folosite în medicina populară în multe țări. În chineză „retetele tratate mii de aur“ (secolul VII) și „Bazele de acupunctura si moxibustion“ (XVII C.) acupunctura este considerată ca o metodă separată de tratament. Opinii medicilor despre metoda de tratament a dependenței de nicotină, prin utilizarea unor astfel de tehnici, dovezi de siguranta si eficacitatea lor.

oameni de știință Studiile clinice și teoretice s-au dovedit eficiența reală a metodei. stimulează efect magnetic (slab) sau sedativ (puternic) impactul asupra anumitor zone ale cortexului cerebral. Efectul setului de magneți împotriva fumatului Realquit pe baza punctelor de relaxare „Shen-Men“, responsabil pentru sistemul nervos central (harta АТ55Х).

Punctele pot fi poziționate în mod individual, astfel încât pentru amplasarea corectă a magneților este necesar să se clarifice topografiei unui punct de la un specialist, sau să încerce să găsească pe cont propriu ghidat de o hartă și propriile lor sentimente. Când este apăsat pe punctul de bioactivă capătul bont al unei tije, un stilou, chibrituri sau orice obiect non-ascuțite, se va simți durerea mai puternică decât punctul exterior. De multe ori comentarii negative despre Realquit legate de faptul că magneții au fost plasate în punctul scop incorect.

De multe ori există plângeri de disconfort și durere. Potrivit cercetării, masaj regulat are un impact slab. Pe termen lung (până la 2 ore) presiunea asupra punctului și influența suplimentară a magneților reduce activitatea sa și să aibă un optică, efect sedativ puternic. Dacă în loc de magneți, o durere puternică, este, în conformitate cu tratatele din China, indică punctul în care energia foarte puțin.

Tehnica de acupunctura „exercitarea de rătăcitor durerii“ se bazează pe impactul asupra zonei durerii. Dar când magneți dureri severe pot fi oarecum mutat sau pus pe un pic mai târziu. Există o sensibilitate a pielii individuale, oamenii reactioneaza diferit la expunerea.

Avantajul terapiei magnetice este că:

 • non-invaziv;
 • nedureros;
 • atunci când se aplică infecției excluse.

Cum să utilizați Realquit?

Instrucțiuni pentru Biomagnetism prevede:

 1. magneți pentru a plasa un loc curat, uscat mâinile.
 2. Folosind o oglinda este necesar pentru a găsi punctul bioactiv marcat pe imaginea care este inclus în kit-ul.
 3. Un disc magnetic cu diametru mai mare este plasat pe partea din spate a atriului în proiecția punctului.
 4. Magnetul mai mic este plasat în afara punctului.
 5. magneți trebuie să fie deținute de vzaimoponimanie.
 6. Pentru comoditatea de fixare manual magneți recomandă pentru dreptaci pentru a plasa dispozitivul pe urechea stângă, pentru stânga -. La dreapta ​​LI>
 7. Magneții nu ar trebui să provoace dureri severe și disconfort. În cazul în care sensibilitatea individuală ridicată a dispozitivului provoacă durere, se poate muta, fără a merge în afara regiunii de puncte biologic active, sau pentru a repeta procedura de mai târziu.
 8. Magneții trebuie să fie purtat timp de 2-4 ore pe zi. Instrucțiunea permite procedeele de separare, de exemplu, timp de 2 ore, de două ori pe zi.
 9. Nu se recomandă utilizarea magnetul în timpul depresiunii, indeamna puternice de a fuma, și a crescut de anxietate.
 10. Nu pot dormi cu magneți fixe.
 11. Este recomandat în prima săptămână pentru a reduce treptat numărul de țigări fumate, dacă nu le poate renunța la o dată.
 12. Până la sfârșitul săptămânii pentru a opri complet la fumat și să continue utilizarea Realquit până la dispariția completă a impulsului de a fuma.
 13. curs complet variază în limite largi și depinde de determinarea umană, caracteristicile sale de corp, puterea voinței.
 14. Puteți combina utilizarea Realquit și a altor metode.
 15. OL>

  Care sunt avantajele și limitările?

  Magneții Realquit au mai multe avantaje:

 • nu au un impact chimic asupra organismului;
 • nu necesită vizita unui medic pentru clipul de instalare și să monitorizeze procesul de tratare;
 • nu necesită respectarea dietei;
 • au avantajele metode non-invazive de tratament;
 • simplu în execuție, de îngrijire;
 • au mai multe tipuri de impact efectiv;
 • metoda este justificată științific, susținută de investigații clinice și teoretice.
 • nu au contraindicații și nu provoacă efecte secundare asupra organismului.
Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

în instrucțiunile pentru Realquit au indicat faptul că instrumentul nu este recomandat pentru utilizare:

 • în perioada de gestație;
 • în prezența cancerului;
 • persoane cu dispozitive electronice medicale (defibrilator, pompa de insulină, stimulator cardiac, etc.).

Diferența de fals de la versiunea originală Realquit

La achiziționarea Realquit trebuie să fie precaut de falsuri. Există o serie de diferențe, știind că riscul de a cumpăra contrafăcut este redus în mod semnificativ:

Originalvaluecomplete site-ul oficial al producătorului (SUA) nu există nici o referire la calitatea făcut imprimarea color situațional pe ambele fețe, poverkhnostyami lăcuit redusă imagine color de calitate pe o singură parte, nu patriciamanterola lac în 2 limbi (engleză și italiană), volumul 32, pagina Xerox a opțiune rea discurilor kachestvennye de dimensiuni diferite, Gladiatori aceeași dimensiune, cu o margine de dur, provocând discomfortableness – aur (alb și galben) Aspect – Metalna alb-un punct special de atașare carte de pe partea exterioară și interioară și se potrivesc cu imaginea și atașate meciurile se vor magnitudine în funcție de locație și de model

Eficacitatea biomagnets comentarii Realquit sunt atât pozitive, cât și negative. Consumatorii discuta și compara diferite mijloace de luptă împotriva fumatului. Există chiar și un forum special în cazul în care pe impresiile sale, spune că un voluntar încercat personal acest instrument. Desigur, multe dintre comentarii lăsate de oameni speciali, de a promova un produs, dar puteți găsi recenzii reale. Din cauza estimărilor studiului preliminar biminitop, eficiența lor de utilizare, comoditate, durata cursului, puteți evita ceea ce consumatorii numesc „divorț“.

De interes special sunt evaluările celor care pot estima efectul Realquit profesional. Revizuiește medicilor.

Cum să vorbesc cu clienții?

Forumul, care au lăsat comentariile utilizatorilor reali, arată modul în care diferite dintre ei vorbesc consumatorilor.

Michael, 45 ani:

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Fumator cu o mare experienta. Când am început să treacă de sănătate, a apărut întrebarea renunțe la fumat ca painlessly. Oprit pe magneți Realquit. O să fiu sincer – nu a ajutat. Purtau o lună, dar fumatul este sa îmbolnăvit. Aici tocmai a observat că țigările au început hapsân mai mult timp. Și vă mulțumesc pentru asta!

Svetlana, 38 ani:

Împreună cu soțul ei în funcționare. Fumatul a devenit drum. A încercat să renunțe, a folosit pilula, plasturele nicotina, dar ceva nu a mers. A început să se simtă rău. Cumparata Realquit. Purtati timp de două săptămâni. Fumatul aproape nu doresc să.

Elena, 25 ani:

cu persoana iubita sunt de planificare un copil. Eu fumez când am fost 17. A decis că trebuie să renunțe astfel încât copilul a fost sănătos. Nu vreau să pastile de otravă, despre hipnotism mi-a spus ororile. Așa că am cumpărat Realquit. Sper că va ajuta.

Anja Ulf

Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl.
hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.

Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt.
Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.

S-ar putea să-ți placă și...