Smoke out – recenzii și prețuri. Cum să renunți la fumat. România

[Total: 1    Average: 1/5]

Dependenta de fumat, care, în multe cazuri duce la invaliditate si deces a pacientului. Potrivit unui SUA studiu statistic, Fumatul reduce de viață a unei persoane, în medie, de 13 ani. Nu este surprinzător faptul că mulți încearcă să renunțe pentru a salva sănătatea. Dar e foarte greu. Motivul este dependența de nicotină. Dar ușor, pentru a evita, dacă credeți că vânzătorii de pulverizare „smoke out „. Ei susțin că renunțarea la Fumat este posibil, dacă în termen de 14 de zile pentru a trata gura medicale nicotina.

Spray Pentru Nefumători smoke out

„smoke out ” promite să te scape de obiceiurile proaste 2 săptămâni. În plus, ea are o serie de efecte pozitive asupra sănătății. Se presupune că nu mai târziu de 14 zile vei primi:

 • respirație proaspătă;
 • zâmbet alb;
 • frumos și bine îngrijit de păr;
 • sentiment plin de miros.

Nu va mai trebui să miros de fum de țigară. Du-te departe de tuse, si te vei simti mult mai bine. Mai mult decât atât, vei renunța la Fumat fără:

 • voință și de retragere nicotina;
 • creșterea în greutate și creșterea poftei de mâncare;
 • disconfort mental și starea de spirit leagăne.

Instrucțiuni de utilizare „smoke out

Spray de Fumat „smoke out ” aveți nevoie pentru a pulveriza în gură de zi cu zi. Numărul de utilizări nu este limitat. Ar trebui să fie aplicate ori de câte ori simți nevoia de nicotina. Cursul de tratament este de obicei de 2 săptămâni. Apoi spray „smoke out ” nu mai ai nevoie. Ai renunta la tigari pentru totdeauna.

Compoziția”smoke out

„smoke out „, potrivit site-ul oficial, include:

 • medical a nicotinei pentru a evita simptomele de sevraj și de a suprima pofta de Fumat;
 • Gotu Kola – pentru îmbunătățirea memoriei;
 • Sunătoare – pentru functionarea normala a sistemului nervos;
 • menta, eucalipt, Melissa, mentol, pentru o respiratie proaspata.

În mod clar, în conformitate cu vânzătorii „smoke out ” principalul efect este oferit de așa-numitul medicale nicotina. El elimină pofta de țigări. Alte substanțe care să îndeplinească numai o funcție de sprijin.

recenzii medicului smoke out

„smoke out ” nu va ajuta să renunțe la Fumat. În componența sa există o medicală nicotina. Această substanță nu există în natură. Există doar un singur nicotina conținută în fumul de țigară.

Probabil vanzatori „smoke out ” numit acest termen, de obicei de nicotina care conține medicamente. Acesta este același compus chimic care se găsește în fumul de țigară. Singura diferență este în acest scop. Nicotina în formă de patch-uri sau alte forme de dozare utilizat cu scopul de a elimina dependenta de nicotina, nicotina din fumul de țigară este proiectat exclusiv pentru a satisface nevoia umană de la Fumat.

Să vedem cum funcționează aceste produse care conțin nicotină sau alte receptorului nicotinic stimulente. Obicei prost al persoanei este format din două componente: fizic și psihologic. Efectele fizice ale nicotinei asupra metabolismului. Psihologic – obiceiul de a trage o țigară atunci când sunt expuse la anumiți factori. Fiecare le dețin. Declanseaza, de obicei, mai multe zeci și, uneori, de mai multe sute. Acestea pot fi:

 • utilizarea de alimente;
 • consumul de alcool;
 • sfârșitul de conducere;
 • a merge la toaletă;
 • o sun pe soția lui la telefon, etc.

Renunțarea la Fumat, o persoană trebuie să depășească ambii factori – atât psihologic și fizic – în același timp. E mai greu decât să le depășească în mod individual. Prin urmare, este posibil să se facă astfel: pentru a elimina primul component de dependenta psihologica si apoi fizic.

Componenta fizică rămâne, psihologice și stânga, instrumente pe baza de nicotina. Le ia o persoană nu fumează și dezvata de obiceiul de a ține o țigară în gură. Cu toate acestea, el nu suferă de retragere nicotina. După ce pacientul scapă de mecanică obiceiul de a face strângere în anumite circumstanțe, puteți începe pentru a scăpa de dependența de nivel fiziologic. Droguri, nicotina anula. Acest lucru se poate face brusc sau cu o reducere treptată a dozei.

Astfel, dacă „smoke out ” conține nicotină, așa cum este indicat de către vânzători, acest instrument este unul din medicamentele pentru refuzul persoanei de la Fumat. Asta înseamnă că este eficient? Probabil că nu. Un site care vinde „smoke out „, nu inspiră încredere. Acesta poate fi bine că nu există nici nicotina din compoziția spray nr.

Alarmant următoarea declarație pe site-ul oficial:

1. „smoke out ” este singurul instrument care vă va ajuta să renunțe la Fumat.

În fapt, dacă te „smoke out ” conține nicotină, are zeci de exemplare. Apropo, eficacitatea lor, de multe ori lasă mult de dorit.

2. „smoke out ” elimină dependența de timp de 14 zile.

Nu e adevărat. De cele mai multe analogii utilizate în decurs de 4 săptămâni. Uneori, ele sunt folosite mai mult. De ce ar „smoke out ” eliberat de dependența de nicotină așa de repede, dacă nu diferă de la ei?

3. „smoke out ” nu are efecte secundare.

E imposibil. Dacă produsul nu conține nicotină, sau alte stimulente de receptorii colinergici nicotinici, ar trebui să fie contraindicații și efecte secundare. În instrucțiunile pentru astfel de medicamente, puteți găsi o listă imensă de efecte secundare. Și, deși foarte rare, 100% sigure astfel de fonduri nu poate fi numit. Deoarece receptorii nicotinici sunt prezente în multe zone ale corpului uman, atât de nicotina sau înlocuitorii acestuia afectează practic toate organele și sistemele.

Toate cele de mai sus demonstrează faptul că vânzătorii „smoke out ” furnizarea de date false cu privire la proprietățile, compoziția și eficacitatea clinică a acestui produs. Cel mai probabil, va primi un regulat spray revigorant pentru gura. Cele mai eficiente componente ale acesteia sunt de mentă și eucalipt. Au miros frumos, dar greu va ajuta să renunțe la Fumat.

Pret smoke out

„smoke out ” cheltuieli …. Nu-i nimic dacă veți compara cu bani pe care le cheltuie lunar pe țigări. Cumpărați este de natură să ofere mai multe sticle de spray, astfel încât să puteți finaliza un ciclu complet de tratament.

De unde să cumpere?

Spray de Fumat „smoke out ” este vândut pe site-ul oficial: fum-out-spray. Puteți să-l cumpere, pentru livrare la cel mai apropiat de casa de post office. Pentru aceasta trebuie să introduceți informațiile dvs. în formularul de comandă, nu uita să specifici țara dumneavoastră de reședință. După ce veți primi un apel de la telefon, aveți nevoie pentru a confirma comanda verbal. Coletul va fi creat în ziua următoare. După câteva zile, poti sa te duci la posta si-ti iei spray.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*