PutereȘtiri

Titan Gel – opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, farmacie, este în valoare de ea?

„gel Titan“ ( „aur gel Titan“ (Titan gel de aur -. „Aur“) lubrifiant, poziționat de către producător ca un mijloc de a spori sensibilitatea penisului, pentru a imbunatati erectii si sa ofere un confort suplimentar în timpul contactului intim Numeroase false web-site-uri vânzătorii de falsuri introduse consumatorilor la confuzie cu privire la proprietățile de suplimente, promițând creșterea unui membru 5-7 cm în doar o lună. Această situație compromite serios vânzătorul produsului original .

Compoziția și proprietățile componentelor Titan Gel

“gel Titan” este disponibil în tuburi de 50 ml. Este o substanță transparentă gelatinoasă. Nu este lipicios, ușor de spălat cu apă. Perioada de valabilitate este de 2 ani.

În instrucțiunile de utilizare a gelurilor intime “gel Titan” și “aur Titan Gelium” este compusă din următoarele ingrediente:

 1. Basis, excipienți, mentol.
 2. Hialuronat, acid succinic. Accelera circulația sângelui, stimulează procesele metabolice, crește densitatea și elasticitatea pielii.
 3. Extractele de flori și frunze de verbină, precum și căpșunile de fructe. Au proprietăți anti-inflamatorii și antibacteriene.
 4. OL>

  In “aur gel Titan” concentrația de acid succinic și hialuronic este crescută.

  Proprietățile componentelor componentelor de gel:

 • îmbunătățită a fluxului sanguin la nivelul penisului si cresterea potentei;
 • Creșterea de elasticitate a țesăturilor unui membru, creșterea sensibilității capului;
 • Protecție de bacterii;
 • Accelerarea regenerării celulelor.

Scopul și metoda de gel utilizare Titan

Medicamentul “Gelul Titan”:

 1. Furnizarea unui bilet confortabil în timpul fricțiuni, și de a efectua exerciții de manuale pentru marirea penisului (Jelqing), clase cu sau pompă în timp ce poartă extensia.
 2. Formarea de senzații mai vii prin creșterea sensibilității capului penisului.
 3. tonifierea penisului datorită efectului de hidratare și de a stimula regenerarea celulară.
 4. OL>

  Declarația a subliniat că „gel Titan“ nu este un contraceptiv, sunt necesare măsuri suplimentare, astfel de protecție împotriva sarcinii. Contraindicatii si efecte secundare, cu excepția intoleranței individuale a componentelor nu este fixă.

  de mai sus detalii direct cu ambalaj „Titan Gel“ de la producătorul original. Efectul extinderii penisului, in special de 5-7 cm, la fel ca în publicitate pe site-uri, nu a declarat . Adevărat sau fals astfel de promisiuni – raspunsul este evident: penisul creste de la exercitii fizice regulate . Originalul „Gelul Titan“ facilitează performanța, protejează pielea de rănire, facilitează mai ușoară întindere a corpilor cavernoși și tunica albuginea, prevenind formarea de hematoame . Mai mult, rezultatul final depinde de caracteristicile individuale ale organismului. Pentru a utiliza „gelul Titan“ pentru a crește „demnitatea masculină“ este inutil, precum și să se răspândească orice altă cremă sau unguent. Aceste instrumente au argumente pro și contra, dar pentru a mări dimensiunea unui membru de la sine, nu pot.

  Aflați mai multe despre „miracol“ remedii pentru marirea penisului, spune medicul urolog-androlog Hizriev Khizri Zakirovich

  Metoda de aplicare a lubrifiantului: „gel Titan“ este aplicat axului penisului sau deasupra unui prezervativ inainte de contactul sexual. Atunci când este utilizat cu dispozitive speciale ar trebui să fie ghidat de instrucțiunile. Se aplica cu o mișcare moale de la rădăcină la cap (este de asemenea posibil pentru a captura).

  Dupa aplicarea penisului gel pare normal – nici roseata si umflaturi. Există un efect de răcire ușoară, există o aromă ușoară de lămâie. Sexul devine mai vibrant cu utilizarea regulată turgescenta pielii a penisului (starea de stres a membranelor celulelor vii) crește, astfel încât utilizarea gelului, desigur.

  În cazul în care pentru a cumpăra suplimente originale gel Titan

  In farmacii “gel Titan”, nu de vânzare . Pentru a rezerva produsul original, garantat numai prin intermediul site-ul oficial al vânzătorului:. Hendels.ru

  falsurilor vândute la multe site-uri de o pagină, și de asemenea, pe “AliExpress” . Site-ul „ru.titangel.com“ se numește singurul dealer oficial al „gel Titan“, aceleași informații de pe site-ul „titan-gel-official.ru“ și mai multe similare. Aceasta introduce confuzie în rândul consumatorilor cu privire la locul de achiziție și de producție a produsului original.

  & nbsp;

  scanata certificate de droguri, care este de obicei plasat pe vanzarea resurselor sunt de asemenea disponibile. Prin urmare, nu se cunoaște modul în care „gel Titan“, eficientă și sigură. Pe site-ul titanqel.ru (pentru un motiv oarecare în loc de litera g în numele vine de la q), poziționându-se ca distribuitor oficial al gel de „aur gel de Titan“ certificat plasat, concluzie sanitaro-epidemiologică și un cuplu de certificate într-un limbă străină. Cu toate acestea, nici unul dintre ei a citi, a mări imaginea este imposibil să se concluzioneze că simbolurile sunt spălarea ochilor. Acolo puteți citi și recenzii false ale medicilor. Fotografii de „experți“ nu corespund întotdeauna oamenilor reali.

  Contacte pentru comunicarea cu vânzători sau producători „geluri Titan“, de asemenea, nu este nici pe-site-ul paginii de destinație . O cerere la produsul propus să se facă printr-un formular on-line sau de a solicita un apel înapoi. Adică, să ia întrebări și reclamații din partea consumatorilor, distribuitorii nu au intenționat inițial.

  În ceea ce privește prețul ambelor „geluri Titan“ pe toate site-urile ea este una – 990, ca toate „produsele miraculoase“. În plus, aceasta indică faptul că acesta este un eveniment unic, dar valoarea lor reală este 1980 RUB aceleași informații sunt conținute în resurse, de vânzare omologii, „Fallston“, „Dominator“ și suplimente similare.

  Comerț „remedii miraculoase“ care promit mărirea penisului nerealiste, potență de crestere fara precedent si alte mituri – o afacere foarte profitabilă pentru a înșela oamenii creduli. În China sunt achiziționate de grăsimi ieftine de origine necunoscută (îmbuteliat dintr-un singur butoi), ambalate, comercializate agresiv. Utilizatorul final este fie mulțumit de efectul placebo, sau indurerata peste bani a pierdut, pentru că nimeni nu se va întoarce. Pentru a solicita instanței în cazul rănirii persoanelor, de asemenea, fără nici un rezultat. – pârâtul pur și simplu nu există

  Diferența de original de la un fals Titan Gel

  SRL “Handel”, avertizează consumatorii că peste 80% vândute în Internet “gelurile Titan” sunt falsuri . Pentru a identifica frauda, ​​un apelant ca răspuns la o solicitare a salariatului, este recomandat să punem câteva întrebări:

  1. Despre țară și producătorul.
  2. Despre posibilitatea de a furniza documente pentru produs. În plus față de certificatul trebuie să fie factura facturat distribuitorului de către producător.
  3. Despre numărul de telefon pentru comunicare.
  4. Cu privire la posibilitatea de livrare Express.
  5. OL>

   SRL „Handel“ răspunde prompt la plângeri și întrebări ale consumatorilor. Și trimite la cumpărător toate documentele care dovedesc originea și siguranța gelurile.

   sfaturi care vă va ajuta să se facă distincția cu precizie un original de la un fals

   Pentru a distinge fals de original, “Handel” recomandă să acorde o atenție la următoarele nuanțe:

 • Produsele sub numele de marcă „gel Titan“ se face numai în Rusia, nu în China, Statele Unite ale Americii, Japonia, scris pe diverse site-uri;
 • Compoziția nu conține stimulente și afrodisiace;
 • Cutia trebuie să fie acoperite cu un film protector. În plus față de codul de bare și logo-ul conține informații despre numele și detaliile de contact ale producătorului și ale furnizorului, primirea cererii;
 • Perioada de valabilitate și numărul de lot sunt plasate pe cusătura tubului trebuie să se potrivească cu informațiile de pe cutie;
 • Tuburi si capace ar trebui să fie negru. Culoarea albă falsifică numai.

Recenzii Titan Gel

Alexander, 26 de ani: „Enjoyed instrucțiunile clare de pe site-ul – pătat robinetul de un program regulat nr rezultat a fost observat: nici o erecție nu sa îmbunătățit, nici dimensiunea nu a crescut Divorț în toate promisiunile pe site-urile colorate.. sau fals trimis. – nu știu “

Valera, 34: “gel Titan” – vaselinei obișnuită, dar prețul este de pe diagrame. Membru nu este crescut, nu este deosebit de entuziasmat, mai degrabă efectul de răcire este prezent. Analog poate fi mai ieftin să cumpere de 3 ori. Opinii despre mărirea dimensiunii de câțiva centimetri. – înregistrat, domnule “

Concluzie Titan Gel

„gel Titan“ – un lubrifiant convențional fără nici o creștere a dimensiunii proprietatile elementului revendicat pe ambalaj. Multe dintre componentele compoziției întâlni la obicei măștile faciale hidratante. Pentru a evita să devină o victimă a fraudei și să nu fie dezamăgit în cumpărare, ar trebui să fie mai interesați de originea produsului și cel puțin o mică înțelegere a anatomiei penisului.

Expert siteBozhko Svetlana Horinouchi în 1998 Lugansk de stat Universitatea medicale pe o specialitate „afacere medical“. A avut loc de 4 ori un curs de perfecționare, ultima dată în 2017, are prima category.Experience calificare de practica medicala pentru 23 years.Profile

Anja Ulf

Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl.
hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.

Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt.
Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.

S-ar putea să-ți placă și...