Tonus Fortis - picături pentru potență, site-ul oficial, cumpara acum, comentarii, pret
PutereȘtiri

Tonus Fortis – picături pentru potență, site-ul oficial, cumpara acum, comentarii, pret

Tonus Fortis – un instrument care vă va transforma într-un bărbat în pat, întoarcere de putere și activitate, capacitatea de a face dragoste de mai multe ori într-o noapte. Domină fetele tale preferate se vor transforma contact sexual într-un adevărat festin, de a crea o aură de amant fierbinte și reputația lui Don Juan. Să la simplul gând al doamnelor cartier se ude.

Dacă alegeți Tonus Fortis de achiziție, veți primi un efect global. Instrumentul nu numai că îmbunătățește potența, dar mărește dimensiunea penisului. Iar efectul de la recepție durează timp de 3-6 luni.

Tonus Fortis parte

 • Peruvian

  Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  Maca. Un afrodisiac natural, care include amide ale acizilor grași, alcaloizi imidazolină, glucosinolates și tiocianați. Ei nu numai că afectează sănătatea sistemului urogenital masculin dar, de asemenea, ameliorarea durerii, pentru a proteja împotriva riscului de cancer si inflamatie.

 • Schinduful greacă. Rezervorul natural al compușilor utili și minerale: potasiu, fosfor, magneziu, fier și calciu. Schinduful hrănește organismul de sex masculin în vitaminele C, B1, B2, PP, vă dă putere și încredere în pat. Doar fete cuceri, unul după altul, și această componentă va avea grijă de sănătatea ta. Datorită conținutului de acid folic schinduf te face un mascul care nu oboseste sau „zapihivaetsya“ în sex.
 • Ginkgo biloba. Tonus Fortis – picături pentru potenta, care sunt eficiente din cauza Ginkgo biloba. Această componentă este o sursă naturală de 40+ de substanțe biologic active. Dar principala caracteristică a Ginkgo biloba pentru a stimula fluxul de sânge la organele pelvine și creșterea organelor cavernoase ale penisului. Membrul devine mai aproape în fiecare zi!
 • ginseng rădăcină. Îmbunătățește circulația sângelui, activează procesele metabolice, stimulează producerea de testosteron, hormonul masculin.

Mijloacele Tonus Fortis contraindicații nu a fost detectat. Compoziția se poate face pe oameni chiar mai vechi de 40-50 de ani. Instrumentul este compatibil cu cafea, alcool, sau chiar și anumite tipuri de antibiotice.

Cum se aplică o picătură Tonus Fortis pentru potență?

 1. Sunteți luați parte la instrucțiunile producătorului aprobate pentru.
 2. Când excitat în aproximativ 15-20 de minute, există o erecție stabilă.
 3. Componente elimina violări

  Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  zona urogenital masculin, stimulează regenerarea celulelor deteriorate imbunatateste fluxul sanguin.

 4. După 1 săptămână au pierdut probleme cu potenta.
 5. După 2 săptămâni observați că penisul este mai mare (nu numai în lungime, ci și în volum).
 6. După 3 săptămâni de erecție renuntat probleme si ejaculare precoce. orgasme devin mai puternice și mai vii.
 7. OL>

  Compoziția bazată pe componente naturale nu creează dependență. Puteți chiar să-l ia pentru cei care au un pat de bine. Acest instrument va dezvălui noi fațete ale sexualitate, dragoste si senzualitate.

  Cum să luați Tonus Fortis?

  Tonus Fortis – picături care trebuie să fie luate la instrucțiunile producătorului:

  1. Ia un borcan pentru a se agită.

   LI>

  2. Aplicare sub limbă în aproximativ 5-7 picături.
  3. Pentru a înghiți și să bea toată apa (orice alt lichid).
  4. Continuați 15-30 de zile și apoi se bucure de efectul uimitor de 3-6 luni!
  5. OL>

   Structura trebuie să fie în modul 5/5 luată. Acest lucru înseamnă că 5 zile ia picături, apoi 5 zile să ia o pauză. Dacă ați decis să cumpere Tonus Fortis de la farmacie, va fi în curând posibilitatea de a se bucura de viata sexuala activa.

   Ce face Tonus Fortis?

   1. Oferă un act sexual de lungă durată.
   2. Probleme cu potenta Elimină și erecție.
   3. oboseala Reduce.
   4. Protejează împotriva apariției sentimentelor dureroase în timpul intimitate.
   5. Crește nu numai lungimea ci diametrul penisului.
   6. Creează o aură de încredere, crește potența.
   7. Elimină toate problemele de erectie ( „lent“, „ar trebui să nu“, „nu“, va rămâne în trecut!).
   8. Vă permite să faci dragoste de 2-3 ori pe noapte (sau mai mult!).
   9. Gets tu o

    Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

    reputație ca un amant notoriu.

   10. Îmbunătățește calitatea spermei și fertilitatea.
   11. Face orgasme luminoase și bogat.
   12. Accentuează senzualitate.
   13. OL>

    Compoziția permite corpului masculin pentru a atinge supererection. Trebuie doar să găsească un partener și se arunca cu capul în lumea de noi senzații pe care nu ai experimentat înainte (senzualitate, plăcere, fiecare atingere, putere, montaj piatra, capacitatea de a face dragoste în orice poziție).

    În cazul în care pentru a cumpăra Tonus Fortis?

    Tonus Fortis pret va place! Instrumentul este disponibil numai de la producător pe site-ul său oficial. Dacă ai noroc, vei ajunge la promovare profitabilă și o ofertă specială de bonus. Apoi, prețul scade va fi chiar mai ieftin!

    Tonus Fortis comentarii medici

    Leontiev, Eugene A., EM>

    Doctorul-sexolog, Saint-Petersburg EM>.

    Tonus Fortis comentarii

    Valentin, 17 ani, elev EM>

    2 săptămâni au înlocuit 3 fete. Aceste picături într-adevăr funcționează, după toate „piatră“! Fetele place, și vreau mai mult și mai mult.

    Alexander, în vârstă de 28 de ani, sala de fitness antrenor

    Pe partea din spate a sarcinilor crescute și

    au primit unelte speciale băieți începe cu probleme în sfera sexuală. Toți jucătorii săi recomanda acest instrument (și într-adevăr

    utilizați

    Stanislav, 44, inginer EM>

    Cu soția sa ca și în cazul în care într-un tânăr plonjat! Acum, deși în fiecare noapte pentru a face dragoste (și utilizate numai în zilele de sărbătoare!). Mulțumesc! Salvat familia noastră.

    Bogdan, 62 de ani, numismat EM>

    Aceste picaturi de ajutor pentru a restabili o erectie, membrul este în regulă. Meu fericit soție tânără. a observat că a fost plecat, durere la urinare, prostatite (am cronice, acuta intermitenta) „s-au retras“.

    Tatiana, în vârstă de 48 de ani, economist EM>

    Se toarnă picături soțul ei în produsele alimentare și supa. Observat că el a devenit mai curajos și sexual, a oprit pliante (când literalmente 2 minute, apoi final).

Anja Ulf

Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl.
hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.

Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt.
Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.

S-ar putea să-ți placă și...