Uniderm – opinii, comentarii, pret,

[Total: 0    Average: 0/5]

Grupul de medicamente utilizate în exterior – glukokorticosteroidov. Uniderm de unguent este utilizat în tratamentul pielii în bolile dermatologice și semne. Medicamentul este aplicat local pe zona afectată. Se combate în mod eficient inflamații, umflături pe piele.

In compoziția este mometasone care induce proteine ​​care inhibă fosfolipaza A2, care au un nume comun – lipocortin. Datorită controlului biosintezei de prostaglandine și leucotriene, pentru suspendarea eliberării de acid arahidonic.

formă de lansare și compoziție Uniderm

Medicamentul este disponibil sub forma unui unguent sau cremă. Ambalate în tuburi de aluminiu, având o capacitate de la 15 la 30 g. Acestea, la rândul lor, stivuite într-o cutie de carton, cu instrucțiuni detaliate.

Mirosul au gros, materia alba omogena nr. Nu există impurități. 1 gram de unguent 1 mg de substanță principală, au un efect terapeutic major al mometazonă furoat. Crema constă din dioxid de titan, vaselina albă, apă purificată, alcool cetostearilic, makrogol.

vacanță Uniderm farmacii se întâmplă doar atunci când aveți o rețetă. Depozitarea ar trebui să fie aranjate la îndemâna copiilor. Temperatura ambiantă este de 15-25 ° C, după 2 ani, este în stare proastă.

Indicații pentru utilizare Uniderm

De multe ori se pune întrebarea: de ce folosiți unguent. Furnizate numai pentru uz extern pentru boli de piele:

 • dermatita atopica;
 • plângând eczeme;
 • mâncărimi ale pielii;
 • procese inflamatorii care nu se pretează la tratament prin alte mijloace;
 • intepaturi de insecte;
 • reacții alergice.

Sarcina și alăptarea. Uniderm

Studiul siguranței folosirii cremei de Uniderm în timpul sarcinii și alăptării nu au fost efectuate. Este cunoscut faptul că GCS pătrunde prin bariera placentară. Mai bine să nu folosească droguri pe termen lung și pentru a reduce doza de a utiliza până la valoarea minimă.

Dacă doriți să utilizați medicamentul la femeile care alăptează, alăptarea se oprește în timpul tratamentului. Procesul de utilizare Uniderm ar trebui să controleze medicul pacientului.

Pe Internet multe discuții de psoriazis bolii. În cazul în care pacientul are o formă ușoară de tulburări, de multe ori preferă să nu folosească agent hormonal. Datorită eficienței și vitezei de acțiune a medicamentului mulți oameni aleg această metodă de tratament.

In multe cazuri, pacienții pot fi vindecate numai prin utilizarea agent hormonal. Dar, pentru a utiliza astfel de medicamente aveți nevoie de o programare de specialitate. Nu se recomandă utilizarea independentă.

Unirem, este un medicament pentru tratamentul copiilor. Acesta este adesea folosit pentru a îmbunătăți pielii la copii. Dermatita atopică este unul dintre utilizarea pentru copii. Terapia care utilizează medicamentul de multe ori necesită o atenție specială în punerea sa în aplicare.

Instrucțiuni de utilizare Uniderm

Uniderm declarația după cum urmează: tratamentul trebuie să continue chiar și după câteva zile, simptomele au dispărut. Puteți continua să utilizați Uniderm până atunci, până când inflamație. Dar pentru a depăși perioada de utilizare a medicamentului nu este în valoare de ea.

Este mai bine să se evite aplicarea unguentului în apropierea ochilor, astfel încât nu a fost în mucoasa. Este probabil ca după aplicarea cremei poate provoca iritații ale pielii cauzate de prezența propilenglicol. Pentru a reduce doza de Unirea lent, astfel încât să nu împiedice sindromul unui ricoșeu si duce la dermatita.

Pentru acțiunea eficientă a medicamentului este:

 1. O spălare minuțioasă departe pielea deteriorată și uscarea folosind prosoape;
 2. Aplicarea unei mici porțiuni din undevit un strat subțire la suprafața care este afectat de boală și mișcările de masaj frecându;
 3. Frecarea până când acesta este absorbit nu mai mult de 1 ori pe zi;
 4. OL>

  Uniderm – aplicarea topică medicamente pe piele. Acesta poate fi aplicat pe pielea curată și uscată. consistență adecvată frecare la formarea unui strat subțire. Este important ca unguentul să fie complet absorbit, astfel încât un mișcări de masaj lung va fi de mare ajutor.

  wondermom Tratamentul trebuie să dureze cel mult 7 zile. În cazul lipsei de rezultate, după câteva zile de la aplicare, este necesar să se meargă la medic și pentru a clarifica diagnosticul. Medicul va evalua eficacitatea fondurilor și, dacă este necesar, se va ajusta terapia.

  Remediu nu pentru copii sub 6 luni. După șase luni și până la 2 ani, cursul poate dura până la 5 zile. Utilizarea medicamentului în numirea trebuie să vă dați seama că există un risc de a inhiba funcția sistemului hipofizo-suprarenale, și, astfel, crește șansele de a întâlni sindromul Cushing.

  Un raport mare de suprafață a pielii la greutate este un simptom al bolii. Expunerea prelungită a unguentele de acest tip pe piele, poate duce la afectarea dezvoltării și creșterii. Pentru a utiliza droguri, ci doar o perioadă scurtă de timp.

  Instrucțiuni speciale Uniderm

  Probabilitatea ca un pacient manifestă un efect sistemic de corticosteroizi se produce atunci când aplicarea unguentului pe o mare suprafață a pielii. Mai ales cu utilizare îndelungată. Crește cu utilizarea pansamentelor ocluzive deasupra zonei. Prin urmare, este mai bine să fie tratat sub supravegherea unui medic pentru a identifica în timp util simptomele sistemului hipofizo suprarenal și terapie modificată.

  Overdose Uniderm

  În caz de supradozaj, probabilitatea de insuficiență suprarenală secundară și alte tulburări ale HPAS este mult crescut. Tratamentul trebuie să fie simptomatic, pentru ajustarea echilibrului electrolitic.

  Contraindicatii si efecte secundare Uniderm

  Uniderm este un medicament care ar trebui aplicată în conformitate cu instrucțiunile de utilizare, care vine în cutie.

  Conform informațiilor de care dispune, Uniderm nu pot fi utilizate pentru:

 • dermatită periorală;
 • erupții pe piele, care sunt cauzate de un virus sau o infecție fungică;
 • acnee ocazional;
 • tuberculoză
 • erupții cutanate și umflături pe piele, care a apărut datorită acțiunii vaccinurilor;
 • sarcină și alăptare;
 • neproshenoy elemente individuale ale compoziției;
 • boală hepatică severă, însoțită de încălcarea funcțiilor;

Medicamentul are tolerabilitate bună la pacienți. Apariția reacțiilor adverse sunt posibile la persoanele care au o sensibilitate individuală la componente și creme. În cazuri rare, o erupție cutanată, a crescut de creștere a părului la locul de aplicare, peeling, foliculita, acnee, pigmentare scad.

Price Uniderm

Vand Uniderm in farmacie din Moscova pentru un preț de cel puțin ….

Analogii

Cream Uniderm este un medicament care nu are analogii complet. Dar există instrumente care sunt capabile, în unele cazuri, să-l înlocuiască. Puteți utiliza una dintre creme: Elokom, Silcare, Gitan-N, Mamat. Utilizarea de instrucțiuni pentru fiecare analog, puteți vedea cât de bine este potrivit pentru un anumit caz.

& nbsp;

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 85
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*